RECENCIES

Wij bedanken al onze gasten voor de mooie recensies die wij hebben ontvangen op TheFork en Tripadvisor.
Mede door jullie staan wij op de THEFORK INSIDER lijst van Top restaurants. Met een mooie score van 9,6.
Heb je ook bij ons gedineerd, maar nog geen beoordeling geschreven. We zouden het leuk vinden als je een review op Tripadvisor achterlaat. Onze hartelijke dank. Arthur en Marjan.
 

ONZE NIEUWSTE RECENSIES VANAF JUNI 2020.
 
Kees van der Pligt heeft in uw gastenboek het volgende geschreven:Afgelopen vrijdagavond met familie gegeten bij Jantrus. Een parel onder derestaurants in Gouda naar bleek. Het concept van Jantrus is het niet hebbenvan een kaart. Natuurlijk kun je vooraf eventuele etenswensen indienen. Hetdiner bestond uit een aantal borden.Het eerste bord was een grote verrassing. Smaakexplosies zoals niet eerdergeproefd. En zo ging het door. Menu bestond uit een vooraf aangekondigdaantal borden. Op het eennalaatste bord lag bijvoorbeeld wat ossenhaas. Omte zuigen zo lekker. Iedere gang ging vergezeld van een bijbehorende wijn.Prima combinaties.Het restaurant wordt gerund door een echtpaar waarvan de man een chefkok is.Een zeer vaardige chefkok naar bleek. Zijn vrouw zorgde voor een zeerontspannen en plezierige sfeer.Kortom, een aanrader als je eens iets anders wilt en op topniveau wilt dineren.
Dit restaurant is in een woord geweldig. Het eten is subliem. Hier is echt alles perfect. Aan de gastvrijheid kan menig ander restaurant van leren. Warm, geinteresseerd en beiden maken verbinding. De benodigde humor wordt niet geschuwd. Als je hier geweest bent, weet je wat eten is. Wij komen ZEKER terug.

Beste restaurant in Gouda. Super lekker eten, maximaal aandacht van de kok en zijn vrouw. Wat wilt u nog meer? Beetje stom om zo enthousiast te zijn nog even en er is geen tafel meer vrij.een heerlijke avond in een super gezellige sfeer. Zeer gastvrij en bijzonder lekker eten. Echt een aanrader voor iedereen. Van ons krijgt restaurant Jantrus op alle fronten een dikke tien.
 
Fantastisch is het eten, de locatie, het ontvangst en de mensen van Jantrus. We hadden er al veel van gehoord maar het overtrof al onze verwachtingen. Geweldig, wij komen zeker weer terug!
 
Wat een geweldige ontvangst door Marjan en Arthur. Een geweldig concept, heerlijk gegeten. Voor mij een verjaardag met een gouden randje!

Al eerder schoven wij een aantal keer aan tafel bij Marjan en Arthur. Een prachtige lange tafel gedekt voor de table d'hote, het Aga fornuis warm en vol heerlijke geheimen en de glazen gevuld. Diezelfde sfeer hebben Marjan en Arthur, ondanks dat we afstand van elkaar moeten houden, weer trefzeker weten te raken. Met onder andere beetgare (!) asperges, nog een beetje extra lam want "het is zo lekker", huisgemaakte chocoladetaart en nog veel meer lekkers in ons buik reden wij met een grote glimlach weer naar huis. Dit is je welkom voelen, genieten en de volgende dag tegen elkaar zeggen: "wat was het weer fijn, gezellig en wat een heerlijk stel is het toch".
 
Fijn dat Kookhuis Jantrus nu ook gereserveerd kan worden als je met twee of vier uit eten wilt. Gastvrij, gezellig en spontaan. Het eten was prima en de wijnen die geschonken werden, pasten erg goed bij het gerecht. Zeker een plek om nog eens naartoe te gaan. Ook voor private diner zal dit een uitstekende locatie zijn! Een gezellige en ontspannen avond gehad!
 
We hadden allang de wens om hier eens aan de lange tafel aan te schuiven. Maar dat hield mij ook weer tegen. Nu is het concept (tijdelijk?l gewijzigd en ontvangen ze max 8 gasten in het restaurant. Waarbij de tafels apart staan. De inrichting is echt sfeervol en er is veel om te zien. De gastvrijheid is groot en het diner en de bijpassende wijnen voortreffelijk. Heerlijk ook dat je de wijnen die worden geserveerd ook kunnen worden gekocht.Extra leuk was dat je bv het hoofdgerecht keurig opgemaakt geserveerd kreeg, maar daarnaast werd er dan nog een schaal met extra vlees op tafel geplaatst en aardappelen.Het concept is 1 prijs voor 4 gangen plus een amuse en war extra s en bijpassende wijnen plus plat water.Het was opvallend dat van de 8 gasten er maar 2 (Wij dus) voor het eerst kwamen. Als je hier een keer bent geweest kom je zeker terug. Wij ook
 
Wij, een clubje van 8 dat regelmatig bij Jantrus komt genieten, heeft de eer gehad om het nieuwe Jantrus, zoals Arthur en Marjan het noemen, te leren kennen.Ondanks de corona-maatregelen zijn de gastvrijheid, sfeer en gezelligheid als van ouds. Ook dit keer werden wij verrast met een heerlijk 4-gangen menu, uitstekend op smaak en met de juiste balans voor de wijnen.Een TOPPER die blijft.