Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

t was erg leuk op hapjes te proeven bij jullie uit de grote warme AGA.
Helaas, mijn keuken is erg klein maar daar heeft AGA iets op gevonden.
De AGA four two. een fornuis van 60 bij 60 cm. En die heb ik dus bij jullie gekocht.
En ik kook en bak me gek tegenwoordig.
Heb ik toch nog het AGA gevoel in mijn kleine keukentje.
Bedankt Marian en Arthur.

Wiebe Hoogeveen - 19-01-2011 - 10:47

Ha Arthur, we hebben afgelopen dinsdag weer genoten van onze kooksessie, wat ziet het er prachtig uit. Wat een mooie AGA apparatuur, om jaloers op te worden. Tot volgende keer, groet van alle meisjes

Frans van Moorsel - 09-12-2010 - 10:31

Drie magische letters AGA waren het die de aandacht trokken in een advertentie waarin melding gemaakt werd van een AGA kookdemo ter gelegenheid van, de opening van de nieuwe kookwinkel van Arthur Staneke.
Als AGA fanaat was ik verrast om te lezen dat er nu ook in de buurt een AGA shop zich had gevestigd. Omdat je altijd meer wilt weten over AGA, besloot ik bescheiden te vragen of ik als AGA bezitster wellicht ook welkom was tijdens een kookdemo. Toen tijdens dit telefoontje Arthur ook nog enthousiast vertelde dat zelfs een thermostaat tegenwoordig tot de mogelijkheden behoorde, was ook de nieuwsgierigheid van mijn man gewekt. Samen werden we op 6 oktober door Arthur en Marjan hartelijk ontvangen op een schitterende locatie in een prachtig sfeervol ingericht pand. De gezellige AGA warmte was net als thuis, ook hier prominent.

Dat de voorliefde van Arthur uit gaat naar het koken is ons niet ontgaan. Wij, samen met de andere gasten, zijn werkelijk van 18.00 tot 20.00 uur verwend met allerlei heerlijkheden bereid in en op de AGA. Een goed glas wijn en een enthousiast verhaal over het unieke fenomeen AGAcooker maakte het een fantastische belevenis. Het verhaal van de thermostaat stelde ons eigenlijk een beetje terleur. Hoe kun je nu eigenlijk gaan morrelen aan hetgeen wat juist de grootste kracht van AGA is, Altijd standby ook op onverwachte momenten.

Een ieder die bang is met dit toestel te veel energie te verbruiken kunnen wij het volgende meegeven. Een AGA gebruikt niet alleen maar bespaart ook energie. Bij ons verwarmt de gasgestookte AGA de gehele benedenverdieping omdat alle vertrekken zonder deuren in elkaar overlopen. De CV slaat nauwelijks aan. De AGA is het warme hart in ons huis. Omdat je bijna altijd in de ovens kookt, bakt en braad, worden de kookdampen direct afgevoerd via het dak en is het gebruik van een afzuigkap overbodig. Allemaal voordelen.

Ik kan niet anders zeggen dat AGA je leven kleurt, het maakt je tot een ontspannen gastvrouw en het geeft je woning net dat beetje meer, gewoon KLASSE.
Arthur en Marjan, eigenlijk was ik een beetje jaloers op de terugweg naar huis. Ik dacht, dit zal je werk maar zijn zeg, je brood verdienen met het verkopen van deze prachtige fornuizen en dan ook nog vanuit zo een leuk pand, Gefeliciteerd hoor het gaat jullie zeker lukken.
Hartelijke groet en nogmaals hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst, Dick en Inge van Manen Montfoort

Dick en Inge van Manen - 24-11-2010 - 15:59

Afgelopen week hebben we een inspirerende avond beleefd. We werden heel gastvrij ontvangen door Arthur Staneke en Marjan Kelder. Hoewel mijn voorkeur eerst uitging naar een Aga Six Four, ben ik nu helemaal verliefd op de warme Aga.
Arthur is een geweldige kok die goed demonstreerde hoe de Aga een manier van leven kan worden. We hebben genoten van zijn borrelhapjes vooraf, de heerlijke herfstgerechten met stoofvlees, rode kool en wortelen. En wat te denken van het meest simpele... een doodgewone gekookte aardappel. Het was lang geleden dat die zo goed smaakte. Misschien dateerde die smaak nog uit mijn kinderjaren.
De brochures van Aga liggen op tafel en we hopen een Aga aan te schaffen in ons nieuwe huis. Ik ben nog helemaal vol van die prachtige fornuizen bij Arthur en Marjan, het gezellige Kookhuis in Gouda en de prima voorlichting van hen beiden.

Caty - 13-11-2010 - 14:52

Wij zijn bij Marjan en Arthus op bezoek geweest voor een kookdemonstratie van een AGA.
Het ontvangst was zeer warm en gezelling na een kopje koffie begon Arhur met de uitleg van de AGA en konden we de gerechten proeven die hij had voorbereid en tijdens onze aanwezigheid werden afgemaakt. Alles wat er uit de ovens kwam was heerlijk en smaakvol en zoveel gerechten het leek wel een diner.
Wij zijn nog steeds aan het na denken wat we gaan doen een koude of warme AGA het is erg moeilijk om daar snel in te beslissen maar we hebben nog even de tijd.
Bedankt voor de uitnoding en we komen zeker nog bij jullie terug voor het e.e.a.

Met vriendelijke groet.
Ron van Leeuwen

Ron van Leeuwen - 23-10-2010 - 14:59


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »