AGA SPECIALIST NEDERLAND

Exclusief Verkooppunt van Aga Fornuizen. AGA Specialist van Nederland. Ervaringsdeskundige.
Wij koken op een Aga Dual Control in ons Restaurant. Leer van een Aga kok wat koken op een Aga zo speciaal maakt.
 
De ideale kennismaking voor iedereen die erover denkt een Aga te kopen. Voor onze Aga inloopdagen kijk op onze Home page.
 
Wij bij Jantrus geven u Aandacht, Persoonlijk Advies en Service. Wij zijn officieel Aga Living Center.
 
AGA heeft altijd synoniem gestaan voor overheerlijk eten. Als officiele Aga Kok van Nederland heeft Arthur jarenlange ervaring met het koken op een Aga. Ook ons team staat altijd klaar voor alle uitleg.
Ontdek waarom het AGA fornuis met warmteopslag het gemakkelijkste en meest veelzijdige fornuis in gebruik is.
 
Ontdek een AGA Dual Control, AGA Total Control,of AGA City60, Masterchef, Aga Six Four, de nieuwe Aga 3 series. Er is altijd een AGA die aan aan uw culinaire wensen voldoet! Wij geven u alle uitleg over alle Aga modellen.
 
Ontdek hoe eenvoudig het is om met een AGA oven te grillen, roosteren, stomen, bakken, braden én nog veel meer.
 
Beleef en Proef ook onze Aga Kookdemonstratie. Geef je op voor zo een unieke avond. AGA kookdemonstratie bij aankoop van een Aga fornuis twv 150 euro (2 pers.)
 
Ontdek hoe het fornuis met het gietijzeren hart werkt en hoe u de heerlijkste gerechten kunt bereiden. U maakt kennis met basistechnieken en u ontvangt eveneens  tips voor meer geavanceerde technieken om u te helpen culinaire hoogstandjes te bereiden.
 
Vragen over welke AGA het best aansluit bij uw levensstijl kunnen tijdens een demonstratie ook worden beantwoord.
U keert ongetwijfeld huiswaards met het heerlijke, warme AGA-gevoel, met een duidelijker beeld waarom AGA bezitters zo lyrisch over hun AGA zijn, en met de informatie die u nodig hebt om de juiste AGA voor uw omstandigheden te kiezen. 

Tevens verzorgen wij Huisbezoek vooraf. Installatie door Aga erkende installateur. Plaatsing met grote vakkennis. After Sales service.
Wij geven u een eerlijke mooie prijs.