AGA SPECIALIST NEDERLAND

 
Exclusief Verkooppunt van Aga Fornuizen. AGA Specialist met 28 jaar kookervaring in eigen AGA restaurant (als kok de enige, echte AGA specialist van Nederland) U kunt ons ook bellen voor alle informatie.
Onze showroom is geopend op afspraak. Bel ons gerust. Tel. 06 22254064.
 
Een AGA koop je voor het leven! De volledige gietijzeren AGA wordt bijna geheel uit gerecycled materiaal gemaakt. De gietijzeren AGA ovens hebben alle een andere temperatuur en omdat de warme ovenwanden zachtjes en geleidelijk uw gerechten verwarmen, behouden deze de sappen en smaak beter.
 
Een AGA Fornuis kan volledig elektrisch worden geleverd.
Door de nieuwste technieken gebruikt de nieuwste generatie AGA fornuizen minimaal 50% minder energie dan de oudere modellen. Uiteraard kan een AGA cooker ook worden geleverd met een inductieplaat en in vele verschillende kleuren.
AGA biedt ook conventionele fornuizen voor mensen die graag de klassieke AGA look willen combineren met de traditionele manier van koken.
 
Wij koken op een Aga R7 in ons AGA Restaurant. Als officiele Aga Kok heeft Arthur jarenlange ervaring, leer van hem wat koken op een Aga zo speciaal maakt. Onze showroom is open op afspraak. 
Wij bij Jantrus geven u Aandacht, Persoonlijk Advies en Service.
 
Ontdek bij ons waarom het AGA fornuis met warmteopslag het gemakkelijkste en meest veelzijdige fornuis in gebruik is.
 
Aga modellen: AGA R7, AGA eR7, AGA City60, Masterchef, Aga 3 series.
Er is altijd een AGA die aan aan uw wensen voldoet! Wij geven u alle uitleg over alle Aga modellen.
 
Ontdek hoe eenvoudig het is om met een AGA oven te grillen, roosteren, stomen, bakken, braden én nog veel meer.
   
Vragen over welke AGA het best aansluit bij uw levensstijl kunnen wij beantwoorden. 

Tevens verzorgen wij Huisbezoek vooraf. Installatie door Aga erkende installateur. Plaatsing met grote vakkennis. After Sales service.
Wij geven u een eerlijke mooie totaal prijs.