RECENCIES

Wij bedanken al onze gasten voor de mooie recensies die wij hebben ontvangen op TheFork en Tripadvisor.
Mede door jullie staan wij op de THEFORK INSIDER lijst van Top restaurants. Met een mooie score van 9,6.
Heb je ook bij ons gedineerd, maar nog geen beoordeling geschreven. We zouden het leuk vinden als je een review op Tripadvisor achterlaat. Onze hartelijke dank. Arthur en Marjan.
 

ONZE NIEUWSTE RECENSIES 2021
 
Uitstekend eten, goede gastvrouw gezellige sfeer. Heel klein dus ook intiem. Ik heb een volledig verzorgde avond gehad.
 
Deze charmante pijpela in het hart van Gouda is een absolute aanrader. Zeker ook als u een private dinner wilt boeken. Fijn converseren, zonder 'herrie' van anderen met uw eigen gezelschap. Even een loopje of wisselen van tafelpartner.... het is allemaal geen probleem. Arthur kookt een heerlijk menu op zijn AGA fornuis in het restaurant en Marjan bedient bij elk gerecht een heerlijke wijn. Zij gebruiken eerlijke en mooie produkten, wat terug te proeven is. Vaak valt een avond uiteten toch een beetje tegen, maar dat is bij Jantrus absoluut niet het geval. U wordt bij hen echt getrakteerd op een heerlijke avond met een mooie ambiance. Wij zijn hier al paar keer geweest voor een private dinner, maar u kan hier ook gewoon samen terecht. Een echte topper dit restaurant en dat zeg ik heel weinig...!
  
Prima service, gezellig en fantastisch eten en heerlijke wijnen. En we komen zeker terug in jullie prachtig restaurant.
 
We hebben genoten van ons diner bij Aga Kookhuis Jantra. Werkelijk elke gang was heerlijk, mooie passende wijnen erbij.
Zelden ergens gegeten waar de kwaliteit zo stabiel was. Aanrader!
 
Wat een leuke avond! Goed verzorgt, heerlijk gekookt en knus zo met een klein gezelschap. Dit zou ik zeker iedereen aanraden.
Het is jammer dat we niet in de buurt wonen anders kwam ik vast vaker!

Het was weer heerlijk bij Arthur en Marjan. Zij kunnen toveren met smaak en sfeer!

Kookhuis Jantrus zorgt op alle terreinen voor een geweldige ervaring. Wij zijn erg positief over de culinaire hoogstandjes, de gastvrijheid, de aankleding van het restaurant, de selectie van wijnen en tot slot de zeer persoonlijke benadering en betrokkenheid van de eigenaar en eigenaresse om het ons volledig naar onze zin te maken. Daar zijn ze zeer goed in geslaagd. Ik zou dit restaurant zeker aan een ander aanbevelen.
 
Wij hebben hier nu voor de derde keer gegeten en het was weer fantastisch. Verse producten, heerlijke smaak en mooi opgemaakte borden. Daarbij goed passende wijnen. Wat wil je nog meer?

Wat een leuk en gezellig restaurant. Kwam het per toeval tegen. Wat het zo bijzonder maakt is dat het geen standaard restaurant is en piepklein maar zo intiem. Fantastische kok en een hele gezellige fijne gastvrouw met oog voor detail. Ook een leuke klik met gasten die achter ons zaten. Een en al gezelligheid En het eten all in fantastisch, we hebben heerlijk gegeten.
 
Gister was onze eerste keer bij Arthur en Marjan. Een ding weten we zeker: het was niet de laatste. We vierden onze trouwdag en bij binnenkomst lag een kleine attentie te wachten. Dan begint je avond al super. De hele beleving was echt alsof je bij hen thuis aan tafel zit te eten. Zo'n sfeervol oud pandje en Marjan doet er als gastvrouw alles aan om je een heerlijke avond te bezorgen. En Arthur is een tovenaar met eten, zo knap hoe bomvol smaak er in iedere hap zit! Als je dan ook nog eens nieuwe wijnen te proeven krijgt die zo goed passen bij het eten, dan kan er een mooie strik om de avond. Heel erg bedankt Arthur en Marjan en tot snel!

Een verborgen pareltje. Sfeervol, intiem, heerlijk eten en heel gezellig dankzij de gastheer en gastvrouw, die er alles aan doen om hun gasten zich bijzonder te laten voelen.

Wij zijn blij dat wij eindelijk (!) weer uit eten konden gaan in ons favoriete restaurant Jantrus. Wij werden, uiteraard, niet teleurgesteld. Heerlijke gerechten van Arthur, een topkok en de ontspannen en gezellige bediening van Marjan zorgden voor een geweldige avond.

Het was weer een topavond,super gastvrij echtpaar Marjan en Arthur. Lekkere gerechten met mooie wijnen. Dus komen zeker terug bij dit mooie pareltje van Gouda.

We waren er voor de eerste keer en zeker niet voor de laatste keer. We hebben een super avond gehad met mooie gerechten en een echtpaar met passie voor het koken en gastvrijheid.