PASSIE, VAKMANSCHAP EN GASTVRIJHEID



 
Hoe werken wij in deze tijd!
We doen er alles aan zodat onze gasten zich veilig voelen en kunnen genieten van een heerlijke, informele en onbezorgde avond uit.
Je kunt bij ons alleen dineren op reservering (TheFork / Tripadvisor)
We ontvangen onze gasten aan de deur, stellen een aantal vragen en gaan dan van een goede gezondheid uit.Je kunt je jas ophangen en er staat desinfectie.
Wij ontvangen, voor ieders veiligheid, max 10 gasten in ons restaurant.
Wij runnen ons restaurant samen (geen personeel) wat een extra stukje veiligheid creëert.
Wij zijn verplicht onze gasten te vragen om hun naam en contactgegevens te noteren. Uitsluitend voor eventueel bron- en contactonderzoek.
Wij zorgen voor voldoende ventilatie, bij mooi weer staan onze buitendeuren open.
Wij hebben 3 tafels. 2 tafels voor 4 personen (de Wijn tafel en de Maria tafel) en 1 tafel voor 2 personen (de Aga tafel).
De tafels staan op gepaste afstand van elkaar.
Gezinnen mogen aan één tafel. Bij twee huishoudens of bij 2 individuele reserveringen maken wij gebruik van een (bijna) onzichtbaar plexiglas tussenschot. Bij reserveren graag doorgeven.
Aan hygiëne in ons restaurant wordt extra veel aandacht besteed.
Ons streven is dat na elk toiletbezoek het toilet wordt gereinigd. 
 

RESTAURANT JANTRUS
 
We werken in deze tijd anders, maar dit doen we wel met dezelfde passie, vakmanschap en gastvrijheid die u van ons gewend bent. (al 24 jaar!) 
 
Onze mogelijkheden!
Vrijdag en zaterdag dineren met 2-4 pers.
Private Dining: op aanvraag max 10 pers,
Wo. en do. v.a. 8 pers,
Vr en zat. v.a. 10 pers.
Elke maand een nieuw luxe 4 gangen verrassingsmenu incl.3 glazen wijn of 3 drankjes naar keuze. 
 
Extra service Jantrus:
Aperitief hapjes bij binnenkomst, amuse, plat water, lekkers bij koffie/thee.
 
Genieten van een prachtig diner.
De beleving van een echte avond uit,met alle aandacht voor onze gasten. Alle gerechten die Arthur maakt zijn met passie bereid, geniet van de seizoenen en van een mooi glas wijn.
 
Chef Arthur Staneke kookt uitsluitend voor u en maakt daarbij gebruik van pure, eerlijke verse kwaliteitsproducten van het seizoen (streven naar zoveel mogelijk biologische, scharrel en fairtrade producten).No nonsens zijn wij. Maar met passie en vakmanschap. Met een klassieke keuken zoals het bedoeld is.  
 
Wij, Arthur en Marjan, maken er graag voor jullie een onvergetelijke avond van in ons Restaurant. 
 
Reserveer: via TheFork / Tripadvisor,
voordeel gelijk verzekerd zijn van een plaats, want een reservering via mail wordt niet altijd gelijk gelezen en verwerkt in het reserveringssysteem. 
Lukt het niet te reserveren) neem dan altijd contact met ons op.
 
Diners vrijdag en zaterdag v.a. 2 pers:
Luxe 4 gangen verrassingsmenu € 69,50 incl. Wijn arrangement (3 glas)
Optioneel:
kaasassortiment  € 9,50 pp
Glas mooie bubbels € 6,50 pp (v.a. 4 pers.)
Halve fles cava € 17,50 (v.a. 2 pers.)
Hogere klasse wijn arrangement € 9,00 pp (v.a. 4 pers.)
 
Wil je onze diner informatie ontvangen: jantrus@planet.nl  

Neem je de moeite om een recensie te schrijven. Dit belonen wij met een diner bon van € 5,00. Leuk voor een volgend diner!

Door onze gasten staan wij op TheFork INSIDER lijst van TOP restaurants. Een mooie score van 9,6.